Aanbieders

Levina Kaarsemaker

Beheer Isis Sofia | Familieopstellingen

Van kinds af aan had ik vragen waar ik onbevredigende antwoorden op kreeg, of helemaal niet. Cursussen, trainingen en opleidingen verschaften mij een raamwerk waarbinnen ik mijn ervaringen betekenis kon en kan geven: o.a. Rebirthing, Spiritual Respons Therapy, Sacred Heart Yoga, Professionele Communicatie, Familieopstellingen en allerlei vormen van werken met energie. Het ontwikkelen van Isis Sofia in Dalfsen, aanvankelijk als thuisbasis voor mijn praktijk als therapeut, was een nieuwe uitdaging die ik graag aan ging.

Ricardo Balkhoven

Lomi Lomi

Lomi Lomi is een holistische behandelmethode uit Hawaï met onderscheidende ceremoniële kenmerken Het is een integraal onderdeel van het holistische gezondheidsconcept van deze eilanden in de Stille Oceaan. Ga met mij mee op deze reis van liefdevolle zelfherontdekking, zodat je werkelijk kunt leven wie je diep van binnen bent! In iedere workshop en in iedere training die ik geef is die zelfontdekking de basis.

Je bent van harte welkom!

Froukje Buma & Jeroen Kuyper

Israna: Bewustzijnsverruiming en Spirituele ontwikkeling

Wij zijn Froukje Buma en Jeroen Kuyper, beiden psycholoog en meditatieleraar. Ons doel is je op zachte, liefdevolle en toch krachtige wijze naar hoger bewustzijn te begeleiden. Leer het licht, de liefde, het beste in jezelf en je grotere potentieel kennen. Ondanks de diepgang van de onderwerpen weten we een lichte, ontspannen en vaak ook blije sfeer te creëren.

Geerte Cammeraat

WATER STILTE QUEST 2024

Ik ben een enthousiaste ziel, authentiek en in voor ontdekking avontuur. Mijn systeem vraagt om vertraging, verstilling en vereenvoudiging in een prikkelarme omgeving. Het is voor mij een boeiende weg om met deze 2 uitersten in balans te zijn door de kunst van het weglaten en te voelen en zijn in zachtheid. Hoe beter ik naar mijn systeem / lijf luister hoe gelukkiger mijn ziel is. Het is een geschenk de kracht van deze balans te waarderen en te gebruiken en in te zetten voor mijn werk. Hiervoor dank aan alle levenslessen en hulp op mijn pad en in het bijzonder de natuur. In mijn werk word ik liefdevol, creatief, zorgvuldig, praktisch, luisterend, respectvol, veilig en “eigen” genoemd. Wees welkom!

Imke Jelle van Dam

Muzikant

Imke Jelle van Dam (Arnhem, 1950) is op zijn vijfde jaar verhuisd naar Zwolle. Pianoles vanaf 11 jaar. Privélessen harmonieleer en contrapunt. Pianoles, improvisatie en compositieleer bij Rik Elings. Op 32-jarige leeftijd naar het conservatorium in Hilversum, piano lichte muziek (Jan Huydts) en arrangeren (Jerry van Rooijen).

Met zijn documentaire "What moves you" uit 2002 en het boek "100 jaar euritmie in Nederland" uit 2013 heeft Imke Jelle ook bijgedragen aan de verspreiding en promotie van euritmie in Nederland. In 2019 droeg hij het impresariaat over aan Ernst Reepmaker.

Ans Feijen

Sjamanistische trainingen

Mijn naam is Ans Feijen.( 1956) Als psychiatrisch verpleegkundige en zelfstandig therapeute heb ik door de jaren heen, naast de kennis, wijsheid en dwaasheid binnen de geprofessionaliseerde GGZ-organisaties en opleidingen in Nederland, me tevens kunnen laven aan de struggle en wijsheid van meerdere natuurvolken op aarde die nog in harmonie leven met de natuur en de cyclus van leven en dood. Na de spontane ontmoeting en samenwerking met Levina verheug ik me er op om deze lessen en inzichten te kunnen bieden.

Marleen van der Hout

Het Nieuwe Ademwerk®

Het doet mij pijn om zoveel mensen zo te zien worstelen met het leven of al lange tijd zoekend zijn. Terwijl het zo eenvoudig anders kan. Die pijn is mijn drive. Ik ben ervan overtuigd dat we er collectief aan toe zijn om van binnenuit gezondheid en geluk te ervaren. Omdat het kan. En omdat onze originele ademwijzen je precies daar brengen waar je zo graag wilt zijn. Thuis bij jezelf.

Bert Kwakernaak

Helende planten, intimiteit en broederschap

Ik ben een natuurmens die midden in de Veluwse bossen woont en graag vanuit mijn open en warme hart verbinding maakt met anderen. Sinds 2014 leid ik individuele en groepsceremonies met plantmedicijnen en organiseer ik ook weekenden met mijn broeders en tantrische weekenden. Deelnemers waarderen mijn rust, speelse aanwezigheid, openheid en positieve instelling. Als je op zoek bent naar een ervaring waarbij je jezelf kunt ontdekken, dan nodig ik je graag uit om deel te nemen aan een van mijn activiteiten.

Aylluna (Hans en Nelleke Mutsaers)

Coaching en trainingen in persoonlijke ontwikkeling & energiewerk

We dragen graag bij aan een wereld waar mensen vanuit éénheidsgedachte in liefde, compassie en saamhorigheid samen leven en werken; met respect voor elkaar en de natuur. Om vanuit ZIJN anderen aan te raken en te stimuleren hun eigen waarheid, eigen wijsheid, essentie, missie en Bron te (her)ontdekken en samen een andere manier van leven en werken te creëren. We worden geïnspireerd door oosterse en westerse ervaringen en tradities, ceremonies en wijsheden van natuurvolken en moderne wetenschap - zoals Quantum Fysica, Epigenetics en Heart Math. De Inca-sjamanistische traditie is de dragende energie doorheen onze sessies en trainingen zoals het Levenswiel(Inca-medicijnwiel).

Altazar Rossiter PhD

Sourcerer | Transformationist

Altazar is a modern mystic, a deeply insightful intuitive. He is a holistic mentor and energy facilitator. He is a pioneer in co-creative partnering with Spiritual Intelligence for the new energy paradigm of self-empowerment that is arising in human consciousness. For several years he has led a self-empowerment Mystery School, where people are encouraged to remember who they are at their core, and own their sovereignty. He is dedicated to sharing practices to clear the hidden obstacles to personal autonomy and alignment with Source. As such he identifies as a “SOURCERER”.

Paul Salverda

Tantra oefen- en reflectiegroep (Tantric Mastery Night)

Ik ben Paul Salverda (1966), zachte kracht. Ik heb een passie voor verbinding van lichaam, geest en ziel, met mijzelf en de ander. Mijn inspiratie haal ik uit vele opleidingen zoals emotioneel lichaamswerk (Venwoude), haptotherapie, kashmirische tantra, tantramassage, dearmoring bij Susan Roursgaard en Andrew Barnes, holistisch life coach, shibari, ademwerk, mannenwerk en dans (biodanza, vijf ritmes, tango). Ik ben aangesloten bij TantraWijzer, de beroepsgroep van tantra professionals.