Faciliteiten

Ben jij een therapeut, coach, trainer of docent die op zoek is naar een geschikte locatie voor je activiteiten? Of ben je op zoek naar een rustige plek om even tot jezelf te komen? Centrum Isis Sofia heeft de faciliteiten die je nodig hebt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Ontvangsruimte

Bij binnenkomst in ons gebouw bevindt u zich in de ruime en uitnodigende ontvangstruimte. Hier vindt u niet alleen een kapstok en schoenenrekjes, maar ook toiletfaciliteiten en eettafels waar gasten kunnen ontspannen tijdens pauzes. Daarnaast hebben we een bescheiden keuken, compleet met fornuis, oven en een ruime hoeveelheid borden, kopjes, glazen, bestek, koffie en thee. Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder, waar een grote verscheidenheid aan pannen, schotels, schalen en reserveartikelen zoals tissues, toiletpapier en tuinkussentjes voor buiten op het terras kunt vinden.

Werkkamers

Op de begane grond bevindt zich ook de werkkamer van Danitsja van Dijk. Zij is gespecialiseerd in het werken met kruiden en supplementen om het welzijn te bevorderen. Tegenover haar werkkamer is er een extra kamer met een voorraadkast en een massagetafel. Deze kamer kan ook gebruikt worden voor 1-op-1 consults of andere individuele sessies.

Multifunctionele ruimte

Achterin op de begane grond hebben we een grotere kamer die wordt gebruikt voor lunch- en diner wanneer deze worden besteld. Deze multifunctionele ruimte kan ook gebruikt worden door kleine groepen van maximaal 6 personen om activiteiten te organiseren of als consultkamer.

Groepsruimte

Op de bovenverdieping vindt u onze grote groepsruimte van maar liefst 100 m2. Deze ruimte is voorzien van Velux dakramen aan beide zijden en een deur naar het balkon. Hierdoor kan de ruimte uitstekend geventileerd worden. Daarnaast hebben we een ionisator die indien gewenst gebruikt kan worden.

De groepsruimte beschikt over een krachtig audiosysteem, waarmee u muziek kunt afspelen vanaf uw telefoon of laptop, of via cd's. We hebben ook diverse muziekinstrumenten zoals een piano, djembe, gitaar en rattles. Daarnaast zijn er yogamatten en meditatiekussens aanwezig voor ontspanningsoefeningen. Voor presentaties en workshops hebben we ook een beamer met scherm en een flip-over tot uw beschikking.

Consultkamer en gang

Op de gang buiten de grote ruimte staan stevige comfortabele stoelen opgestapeld die indien gewenst in de groepsruimte geplaatst kunnen worden. Daarnaast vindt u hier ook een stellingkast met dekens en kussentjes voor extra comfort tijdens sessies of pauzes. Naast de groepsruimte bevindt zich nog een consultkamer waar Mabel de Graaf regelmatig cliënten ontvangt als vaste gebruiker van onze faciliteiten.