Een oase van rust

Centrum Isis Sofia is gelegen op een adembenemend landgoed van maar liefst 4,5 hectare.

Dit betoverende stukje natuur biedt een scala aan mogelijkheden en activiteiten voor bezoekers. Van zwemmen in de eigen vijver tot wandelen over de wandelpaden, er is voor ieder wat wils. De omgeving straalt rust en creativiteit uit. Dit komt niet alleen tot uiting in de houten sculpturen van André Eikenhart, maar ook in de "oogstbare" gereedschappen en meubels die hier te vinden zijn. De bedenkers en makers vertellen graag meer over deze bijzondere creaties.

Paradijs voor flora en fauna

Het gebied rond Centrum Isis Sofia is ook een waar paradijs voor flora en fauna. Vogels fluiten vrolijk, vlinders fladderen rond en libellen dansen boven het wateroppervlak van de vijver. Kikkers kwaken vrolijk mee terwijl allerlei bijzondere insecten hun weg vinden tussen de wilde (zeldzame) bloemen, mossen en inheemse bomen en struiken die hier te vinden zijn. Ieder jaar brengt weer nieuwe verrassingen met zich mee op dit prachtige landgoed. Een nieuw bloemetje dat zijn kleuren toont, een vogeltje dat zingt of een vlinder die voorbij fladdert - er valt altijd genoeg te ontdekken bij Centrum Isis Sofia.

Ruimte voor activiteiten

Het landgoed biedt ook ruimte voor diverse activiteiten en evenementen. Zo worden er regelmatig ademoefeningen gedaan in de buitenlucht, stiltewandelingen georganiseerd en chi gong oefeningen uitgevoerd. Het is zelfs mogelijk om een gezellig kampvuur te maken waarbij je kunt genieten van de warmte en het knisperende geluid van het vuur. En als je gewoon even wilt ontspannen, kun je plaatsnemen op het terras met een heerlijk kopje koffie of thee. Hier zal onze rode kater je graag gezelschap houden, aangezien hij dol is op publiek en aandacht.