Riejanneke Spruijt

Integrale Leefstijl- & Vitaliteitscoaching bij Isis Sofia! Let’s Meet!

Wat is het?

Integrale Leefstijl- & Vitaliteitscoaching is eigenlijk de praktische vertaling en uitvoering van de definitie van Gezondheid van Machteld Hubert;

“Het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven“.

Deze definitie gaat niet uit van ziekte, maar van functioneren, kwaliteit van leven en een holistisch mensbeeld. Fysieke, mentale en sociale staat vormen hierin één geheel.

Hoe?

Het coachen kan zich daarom richten op de praktische kant van leefstijl- en gedragsverandering, maar waar niet vergeten mag worden wat die diepere lagen zijn waar dit allemaal uit is ontstaan en welke doel het dient. Wie jij werkelijk bent. Hiervoor gebruik ik het model totaalbalans van Mark Academy:

Waarom?

In mijn coachingspraktijk Hora Est, wat betekent het is tijd, start jouw duurzame reis naar een sterk, gelukkig en gezond leven waar jij het stuur van in handen hebt!

WIe ben ik?

Riejanneke, “oud”-wijkverpleegkundige, die de reguliere zorg tekort vond schieten als het gaat om wie JIJ werkelijk bent. Jouw “zijn” is essentieel en onlosmakelijk verbonden met jouw gezondheid & welbevinden. Om hierin meer van betekenis te kunnen zijn heb ik Hora Est Coaching & Training en Ik ben Jij opgericht.

Meer over mijn missie(s), wie ik nog meer ben, en wat ik kan betekenen voor jou, kan je vinden bij mijn websites:

www.hora-est-coaching.nl & www.ikbenjij.com

    Hartelijke groet, en hopelijk ooit tot ziens!