Over ons

Op deze pagina vind je de mensen die hun praktijk in centrum Isis Sofia voeren. We hebben een multidisciplinair aanbod en hier kan je wat lezen over wie we zijn en wat we doen.

Levina Kaarsemaker – Opstellingen therapeut

Centrum Isis Sofia is bij mij begonnen.

Het is mijn passie en mijn droom altijd geweest om van deze plek een ruimte te maken waar mensen kunnen landen in zichzelf en dat is wat ik de afgelopen 12 jaar heb gedaan.

Mijn vak is therapeut. Onder andere geschoold als ademtherapeut, werk ik op dit moment met de familieopstellingen als basis. De opleidingen in het opstellingenwerk heb ik bij opleidingsinstituut Phoenix gevolgd.
1 x per maand is er een opstellingen avond en met enige regelmaat begeleid ik een hele dag.

Ook ben ik beschikbaar voor individuele sessies.

Lees hier verder…


Danitsja van Dijk – Kruiden advies

Sinds 1,5 jaar heb ik mijn praktijk en kruidentuin op Isis Sofia.

Na in 2007 de kunstacademie te hebben afgerond had ik het gevoel nog niet klaar te zijn met leren en wilde nog “iets nieuws” ernaast ontwikkelen.

Een week kruidenleer kwam op mijn pad en zo rolde ik in een kruidenopleiding. In eerste instantie gewoon omdat ik het interessant vond, voor mezelf, me er nog niet van bewust dat dit mijn pad zou worden.

Lees hier verder…

Mabel de Graaf – van Osnabrugge – Transpersoonlijk counselor

Mijn naam is Mabel de Graaf- van Osnabrugge. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik heb jarenlang in het buitenland gewoond en ben eenmaal terug in Nederland weer gaan studeren en heb de draad opgepakt van een diepe hunkering om mijzelf verder te ontplooien. Dat werd een bijzondere ontwikkelingsreis, een diep thuiskomen in mijzelf en zo ontstond een intense verbinding met het leven in al haar facetten.

Lees hier verder…

Riejanneke Spruijt – Integrale leefstijl- & vitaliteitscoach

Riejanneke, “oud”-wijkverpleegkundige, die de reguliere zorg tekort vond schieten als het gaat om wie JIJ werkelijk bent. Jouw “zijn” is essentieel en onlosmakelijk verbonden met jouw gezondheid & welbevinden. Om hierin meer van betekenis te kunnen zijn heb ik Hora Est Coaching & Training en Ik ben Jij opgericht.

Lees hier verder…