Mabel de Graaf – van Osnabrugge

Mijn naam is Mabel de Graaf- van Osnabrugge. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik heb jarenlang in het buitenland gewoond en ben eenmaal terug in Nederland weer gaan studeren en heb de draad opgepakt van een diepe hunkering om mijzelf verder te ontplooien. Dat werd een bijzondere ontwikkelingsreis, een diep thuiskomen in mijzelf en zo ontstond een intense verbinding met het leven in al haar facetten.

Ik voel mij een bevoorrecht mens dat ik mijn praktijk mag uitoefenen op het land van en in inspiratiecentrum Isis Sofia en deel mag uitmaken van een gedreven en inspirerend team.

Als transpersoonlijk counselor, hypno-en reïncarnatietherapeut begeleid ik mensen en geef eveneens handleesconsulten. Waar nodig gebruik ik mijn handen om middels Therapeutic Touch heling te bevorderen.

Het transpersoonlijk gaat uit van het principe dat de mens meer is dan zijn of haar persoonlijkheid. Met andere woorden je kunt je persoonlijkheid overstijgen. Als je beseft dat een mens in staat is zijn driftbuien te beheersen, zijn jaloezie te overwinnen, een laag zelfbeeld om te buigen naar gezond zelfvertrouwen dan ontstaat de ervaring dat een mens meer is dan het uiterlijk vertoon van zijn of haar karakter.

Reïncarnatietherapie kan een diep inzicht brengen in dat mechanisme. Want als je eenmaal een vorig leven hebt ervaren dan doordringt het besef van eeuwigheid je hele systeem onmiddellijk.

Ik heb veel affiniteit met bijna-doodervaringen of nabij de doodervaringen. Ik was enkele jaren voorzitster van Stichting Merkawah – nu: netwerknde.nl – en zette mij breed in voor allen met een dergelijke ervaring.

Al jong was ik gefascineerd door de lijnen in mijn hand. Toen ik Ellen Duim ontmoette, was er meteen die klik tussen ons en ik heb enorm veel van haar geleerd.  Handen laten namelijk veel meer zien dan de meeste mensen weten of geloven. Je huidpatroon en de vorm van je vingers zeggen veel over de basis van je karakter en je constitutie. Daarnaast onthullen de levenslijn, hoofdlijn en hartlijn in samenhang met de fijnere lijntjes en bijzondere tekens een uniek verhaal. Handen tonen of iemand eerlijk is of ijdel, intelligent, muzikaal, eigenwijs en nog een heleboel meer.  

Als je begrijpt aan de hand van een handanalyse hoe jij om kunt gaan met je krachten en je valkuilen dan is het vaak of een nieuwe deur zich opent naar een ander toekomstperspectief. Want een nieuw licht op je kwaliteiten en je potentie om die kwaliteiten ook daadwerkelijk in te zetten, werkt geestverruimend. Een blik in je handen is eigenlijk een blik in je ziel. Je wordt op een dieper niveau gezien en dat feit alleen al schept ruimte in je binnenkamer. Soms is dat aha-gevoel voldoende om thuis te komen in jezelf.

Lees meer op www.mabeldegraaf.nl .

Je kunt Mabel bellen: 06 255 63 091

Mailen: info@mabeldegraaf.nl  

mabeldegraaf@gmail.com

Kosten: €60,00 p/u