Lezing – De mannelijke en vrouwelijke energie

Lezing door Rita van Rijnsoever

1 december 2022

De mannelijke en vrouwelijke energiestroom
een directe weg voor gezondheid, succes en blijvend geluk!
Auteur van het boek: Seksuheel

Er is een grote misvatting omtrent het innerlijke startpunt van de mannelijke en vrouwelijke energiestroom. Deze misvatting creëert bij de meeste mannen en vrouwen veel onnodige ideeën, belastende gevoelens, fysieke klachten en vooral relationele misverstanden, in de privésfeer en in het werk.

Het (her)ontdekken en vooral ompolen van dit startpunt en het toelaten van deze oorspronkelijke energiestroom ín het lichaam opent in man of vrouw een andere perspectief op het leven. Want het is deze stroom die je verbindt met je authentieke zelf, waarin essentie, de Goddelijk Intelligentie, zich openbaart. Met deze eenvoudige ervaringsgerichte visie uit het boek krijg je oog voor de schat in jezelf en kom je automatisch uit bij vrede, vrijheid en geluk.

Een extra toegevoegde waarde in dit kader zullen de Kwantum Connection Hypnose Technieken (QCHT) zijn. Deze  hulpbron biedt op magische wijze de mogelijkheid direct informatie te ontvangen van je Goddelijke Intelligentie. Dit  faciliteert en steunt moeiteloos het individuele proces van loslaten en ontvangen. Zacht, omhullend en integer wijst het de weg in co-creëren, in wat jouw leven NU nodig heeft. Een inspirerende  sterke weg van Zelfbekrachtiging.

Datum: Donderdagavond 1 december 2022 

Tijd: 19.30 tot 21.45 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Plaats: Isis Sofia, Keizersteeg 3, 7721 HV Dalfsen

Investering: € 17,50

Opgave: Christien Anemaet, 06 14230502 of christienanemaet@gmail.com

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.