Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Transformatieve training naar zelf-expressie – Vlada Lisinenko

november 27 @ 10:00 - 17:00

.

1-DAAGSE TRAINING, DEEL 2. EMOTIES.

27 november 2019

.

HOE ZOU HET ZIJN OM VOL-LEDIG TE KUNNEN LEVEN?

Dat je ledematen steeds meer vrijheid, souplesse en plezier gaan tonen. Dat jouw hele wezen dat uitstraalt. Dat je steeds intenser ervaringen aan kan gaan, vanuit de overgave, vanuit meer vertrouwen op het proces en daar van uit steeds meer in jouw innerlijke kracht gaan wortelen.
 
.

EN TOEGEPAST TOT HET DAGELIJKSE LEVEN

Deze training stimuleert jou om je projecten vol-lediger aan te kunnen gaan, met meer creativiteit, meer vrijgekomen passie, (op)nieuw-ontdekte talenten, plezier. Helpt jou om meer potentie te openen om meer te kunnen realiseren om dan meer in staat te zijn om jouw omgeving in de positieve ontwikkelingen te kunnen betrekken.

DATA:

– 27 november 2019, 5 april 2020, 4 december 2020.
Het is aan te raden om er meerdere delen van deze training te ervaren. Bovendien is geen enkele training dezelfde. Iedere keer benader je dat vraagstuk, dat op dat moment speelt.

 

Te combineren met Deel 1 (Lees hier over deel 1).
.

.

INVESTERING:

€ 150,00, excl. btw, incl. het materiaal, koffie/thee, een vegetarische lunch (je mag altijd iets meenemen wat je zelf lekker vindt en om het samen te delen, of als je een specifieke dieet hebt). Bij een specifiek dieet (wat betreft de lunch), geef het bij de aanmelding door.

.

PRAKTISCH:

NEEM DEZE KEER EEN (DRAAGBAAR) MUZIEKINSTRUMENT MEE. 

Mocht je het niet hebben, denk dan bijvoorbeeld aan een pan en twee houten lepels. Mocht je er meerdere mee kunnen nemen, graag. Er is btw een piano aanwezig.

Het is handig om makkelijke loszittende kleding te gebruiken (evt. ter plekke omkleden).

Wil je met deze training de optimale werking bereiken, is het dan aan te raden om de dag daarvoor zo mogelijk in rust (evt. in de natuur) door te brengen en geen alcohol te nuttigen.

.

LOCATIE EN TIJD:

10.00 – 17.00 uur (aanvang om 9.30 uur, wees op tijd)

Isis Sofia, Keizersteeg 3, Dalfsen

Gegevens

Datum:
november 27
Tijd:
10:00 - 17:00
Website:
http://www.vladavisuals.nl/training-emoties/