Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Transformatieve training/ miniretraite naar Zelf-Expressie

mei 12 @ 10:00 - 17:00

Wat is jouw route naar de flow en de zelf-expressie?
Wat is de ware zelf-expressie? En wie is ‘zelf’?

Jaren lang fascineerde deze thema mij, terwijl ik nog niet goed kon begrijpen, waarom. Het riep mij en ik ging gedreven deze signalen aan. Durfde achter de heuvels en in de donkere hoeken, onder de bladeren en onder de stenen te kijken, op zoek naar de parels die de flow van de authentieke kracht ontwaken.

Dat wat ik vond, deelde ik altijd, #parel voor parel, met de wereld, omdat het niet alleen voor het ikje bedoeld was (wel voor het ik-je, dus ook voor een ander :) ). Totdat ik het beeld kreeg dat er al een mooie #parelketting ontstaan is. Of er altijd was (?) en ineens is die zichtbaar geworden.

Wellicht als je deze ketting past, en even in de spiegel kijkt, inspireert het jou en sterkt jou om (nog) diepere hoeken te betreden, (nog) hogere toppen in te gaan, om daar JOUW #authentieke parels op te halen en de wereld lichter te maken.
Wellicht draag je jouw parels al lang, en zie je dat er nog een paar bolletjes ontbreekt. Ik nodig je uit om ze tussen die van mij te vinden ;) om voor nu jouw kracht meer te bevrijden om verder te komen, totdat je die eigen elementen gevonden hebt 🙏☀️💖

For the good of all 💖☀️🌱🌳

Hoe waardevol is het als je:
– leert #intuïtief waar te nemen;
– de #flow ontdekt of herinnert en het (weer) opbouwt en naar jouw dagelijks leven meeneemt;
– geniet van de heerlijke #expressie die in deze #energie ontstaat!
– ontdekt de ‘creator’ in jezelf en de scheppende kracht ervaart.

Want de flow draagt in zich meer dan één íets, het houdt in zich het álles. Alles waar je mee #bewust en #onbewust van bent. In je werk én in jouw privé.

Kom letterlijk en figuurlijk in verstilling en beweging en weet/ leer hoe je het zelf kunt creëren.
DAAR gaat het om.

http://www.vladavisuals.nl/training-zelf-expressie

Gegevens

Datum:
mei 12
Tijd:
10:00 - 17:00