Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Showing your true face – Altazar Rossiter

18 november, 2018 @ 08:30 - 17:30

  • Wil jij ontdekken wat jouw verlangens zijn?
  • Wil je meer zicht op je onderbewuste afdrukken?
  • Wil je werken aan je overtuigingen en programmeringen die je vaardigheden beïnvloedden?
  • Wil je onzichtbare wonden helen?

It is not possible to solve the deeper problems in life
at the level of consciousness where they were created

Wil je je potentie als mens aanspreken? Meld je dan aan voor de 1-daagse workshop van Altazar Rossiter op 18 november 2018 in Dalfsen (Isis Sofia).

Vaak, afhankelijk van de behoefte van de groep, gaan de workshops verder dan je persoonlijke blokkades en komen we in contact met het collectief bewustzijn. Het bewustzijn dat een grote invloed op ons leven heeft zonder dat we het direct zien.

MEESTERSCHAP OVER JEZELF

Om je volledige potentieel als mens te kunnen inzetten is het essentieel om al je zichtbare en onzichtbare wonden op te schonen. Dit is een proces dat leidt tot spiritueel meesterschap over jezelf. Door samen te werken met je eigen Spirituele Intelligentie (I AM Intelligence) ontwikkel jij deze vorm van meesterschap. En zoveel meer! Het is de sleutel. Problemen kunnen nu eenmaal niet opgelost worden op hetzelfde bewustzijnsniveau.

OVER DE TRAINER

Onder de vlag van de Bridgeman wordt deze workshop gefaciliteerd door Dr. Altazar Rossiter.

Altazar is een groot meester, een fantastische energiewerker, coach en wijsheidsleraar. Hij beschikt over de intuïtieve gave om je onbewuste, saboterende blokkades aan het licht te brengen, zodat ze je niet langer persoonlijk en professioneel in de weg zitten. Doordat hij volledig in zijn kracht staat, stelt hij je in staat om je wonden die deze blokkades veroorzaakt hebben, te transformeren. Iedereen bezit deze spirituele intelligentie. Door Altazar kom je ermee in contact en kun je er zelf mee leren werken. Je brengt aan het licht wat in het onbewuste duistere verborgen ligt. Je wordt in staat gesteld om jezelf te bevrijden van datgene wat je al tijden met je meedraagt. Karmische pijnstukken, pijnstukken die je geërfd hebt van je voorouders of programmeringen die je niet langer dienen.

OVER DE WORKSHOP

We werken die dag met en in een groep en die vormt zich als een helende cirkel. Wat er precies gebeurt binnen deze helende cirkel is van tevoren niet te voorspellen. Wat er gezegd moet worden, wordt gezegd. Wat er moet gebeuren, gebeurt.

In het algemeen spelen de volgende processen zich af:
– Je verbindt je met je spirituele intelligentie
– Je uit jezelf spontaan en authentiek. Hierbij kan het zijn dat mensen spontaan verdriet uiten, behoefte krijgen om te  lachen, te dansen of op een andere uitingsvormen tonen die het ‘clearing proces’ ondersteunen.
– Je komt in contact met je gevoeligheid en persoonlijke grenzen
– Je ontdoet je van de beperkende invloed van relaties en emotionele banden
– Je bevrijdt jezelf van saboterende gedragspatronen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Er is een maximaal aantal toelaatbare deelnemers per dag. Workshops van Altazar zitten vaak ver voorafgaand aan de workshop al volgeboekt. Dus meld je direct aan!

Datum:  18 november 2018
LocatieIsis Sofia in Dalfsen
Tijden: van 9.00 (inloop 9.00 uur, start 9.30 uur) – circa 17.300 uur
Prijs: 160,- inclusief BTW (inclusief thee & lunch)
Note: de voertaal van de workshop is Engels.

LET OP energetisch werk heeft invloed op je lichaamstemperatuur. Wij adviseren je daarom om extra warme sokken mee te nemen, in laagjes te kleden en indien mogelijk een fleecedeken mee te nemen.

Om 9.00 uur is de ontvangst en om 9.30 uur vangt het programma aan. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. Wij verwachten rond 17.00 uur af te ronden.

Meer weten over Altazar Rossiter?
Ga naar www.altazarrossiter.com

INFORMATIE EN OPGAVE

Workshop | Altazar Rossiter 18 november

Gegevens

Datum:
18 november, 2018
Tijd:
08:30 - 17:30