Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

VOICE DIALOGUE VOOR PROFESSIONALS

maart 22 - maart 23

VOICE DIALOGUE VOOR PROFESSIONALS

‘The Dance of the Selves in relationship’

Voice Dialogue training geleid door Peter Dellensen en Trilby Fairfax,

grondleggers van Transforming Dialogue

22-23 maart 2019 op Isis Sofia, Dalfsen

 

De grondslag voor je kunnen verbinden met een ander is in verbinding kunnen zijn en blijven met jezelf.  Voice Dialogue helpt je op een effectieve en diepgaande manier in verbinding te komen met jezelf door de verschillende delen of stemmen in jezelf te onderzoeken.

Deze training schijnt licht op de interacties die we met anderen hebben, op hoe delen van jou ‘dansen’ met delen van anderen, zowel in de privé sfeer – bij familie en vrienden – als op het werk met collega’s en cliënten. Hierin schuilt een bron van informatie en uitdaging, wat uiteindelijk vooral gaat over licht en schaduw in jezelf en de conflicten die binnen in jezelf plaats vinden.

 

De grondleggers van Voice Dialogue, Hal en Sidra Stone, schrijven hierover het volgende:

“There is a natural ebb and flow in relationship, a movement between intimacy and distance. … As we studied the rhythms of relationship and these periods of discomfort, we discovered certain predictable patterns in all of them. We see these patterns as the dance of the selves in relationship, a dance in which the selves, rather than the people, interact.  We named these interactions “bonding patterns”… These bonding patterns are our natural instinctual patterns for receiving and giving nurture and love. There is nothing pathological about them. They are apparent in all relationships”

 

Als al deze informatie onbewust blijft, zitten we voordat we het weten in een dans die zichzelf danst, waarin kiezen zo goed als onmogelijk is. Als we ons hiervan bewust worden door onze verschillende innerlijke stemmen te onderzoeken, kunnen we keuzes leren maken hoe we met interacties omgaan.  Je gaat dan meer en meer lichtheid en vreugde ervaren in hoe je met een ander ‘danst’!

 

We zullen in de training door middel van Voice Dialogue aandacht besteden aan je persoonlijke proces en ook aan hoe jij je als facilitator in Voice Dialogue verbindt met je cliënt, en welke patronen en valkuilen een rol spelen in hoe je je verbindt met anderen.

 

Data

Vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart 

(Aankomst 21 maart ‘s avonds mogelijk tegen extra B&B vergoeding van € 25.-)

Locatie

Centrum Isis Sofia in Dalfsen, Overijssel: een wondermooie plek in de stilte van de natuur in een bosrijk gebied, in het Vechtdal en toch dicht bij Dalfsen.

 

Informatie en inschrijving: Nel Govers, 06-49077625 of trans.form.adm@gmail.com

Gegevens

Begin:
maart 22
Einde:
maart 23