Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open dag Isis Sofia

augustus 31 @ 10:00 - 17:00

Open dag Centrum Isis Sofia

Zaterdag 31 augustus bent u van 10.00u tot 17.00u welkom op weer een open dag van Centrum Isis Sofia.

Doe mee aan een kruidenwandeling, een workshop familieopstellingen, laat je lichaam doormeten door een Lijfstijl coach en geniet mee van een heerlijke lunch.

Ook dit jaar luiden we het nieuwe activiteiten seizoen in met de mogelijkheid om kennis te maken met een greep uit wat er allemaal op Isis Sofia plaats vindt.

Dit jaar kunt u:

  • Deelnemen aan een kruidenwandeling van Danitsja van Dijk
  • Kennis maken met een natuurlijke manier van bijen houden met een bezoekje aan het bijenhotel op het land van Isis Sofia door Jarno Bremmer
  • Deelnemen aan een familieopstelling begeleid door Levina Kaarsemaker
  • Uw hand laten lezen door Mabel de Graaf
  • Deelnemen aan een geleide visualisatie door Riejanneke Spruijt
  • Bij Integrale Leefstijl & Vitaliteitscoach Riejanneke Spruijt je bloeddruk, bloedsuikerspiegel en/of je lichaamswaarden laten meten.
  • Meedoen met het 108x chanten van de Gyatri Mantra begeleid door Babbete Aleida
  • De energie producten (o.a. tegen restless legs) ontdekken van Stringenergy
  • Kennis maken met Rites of Passage (overgangsrituelen voor jongeren van de kindertijd richting volwassenheid) Raymon Fränzel & Mélanie Tenhagen

Natuurlijk is het land ook open om te bewandelen de krachtplekken te ervaren, de stilte haar werk voelen doen en staat er de hele dag koffie en thee met iets lekkers uit eigen keuken. Ook is er rond 13.00u een lunch waar je bij aan kunt schuiven. Beide uit de overheerlijke gezonde keuken van Levina.
Het winkeltje is de hele dag geopend waar u o.a. de prachtige handgemaakte drums van Babette Aleida en de kruidentincturen van Danitsja van Dijk kunt vinden.

Zowel voor de lunch als de koffie en thee staat er een donatie pot waarin u een bijdrage kunt doen, naar draagkracht, voor de genuttigde consumpties.

We kijken weer uit naar het gezamenlijke begin van het nieuwe seizoen en hopen u ook te ontmoeten op deze feestelijke dag!

 

Warme zomergroet van Team Isis Sofia

 

Programma Opendag centrum Isis Sofia 31 augustus 2019

10:30 – 11:30

Gayatri Mantra zingen 108x – Babette Aleida

 

12:00 – 13:00

Kruiden wandeling – Danitsja van Dijk

 

13:00 – 14:00

Lunch op basis van donatie

 

14:00 – 15:00

Geleide Visualisatie – Riejanneke Spruijt

 

15:30 – 16:30

Familieopstellingen – Levina Kaarsemaker

 

10.00u tot 12.00u is er de mogelijkheid om kennis te maken met Natuurlijk bijenhouden met Jarno Bremmer. Er zijn een aantal extra imker pakken aanwezig dus u kunt mee bij de bijen kijken.

 

De gehele dag, van 10.00u tot 17.00u, kunt u terecht bij Riejanneke Spruijt om je bloeddruk, suikerspiegel of lichaamswaarden te laten meten, uw hand laten lezen door Mabel de Graaf, ontdekken wat Rites of Passage zijn en kunnen betekenen met Raymond Fränzel & Mélanie Tenhave of kennis maken met de energie producten van String Energy.

En natuurlijk staat de hele dag de koffie en thee klaar!

 

 

Extra informatie over de bijdragers:

STRING ENERGY

Stringenergy staat voor eerlijke, veilige en effectieve producten

Stringenergy werd in 1987 opgericht door een team onderzoekers dat zich sinds 1996 volledig richt op de ontwikkeling van natuurlijke oplossingen voor lichamelijke klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan RLS sokken voor de effectieve behandeling van het Restless Legs Sydroom (RLS) en aardingsonderleggers voor het bevorderen van een intens gevoel van ontspanning. Verder biedt Stringenergy innovatieve producten voor onder andere het verminderen van voetpijn, fysieke en emotionele spanning, en het bevorderen van de nachtrust. Voor meer informatie ga naar www.stringenergy.com.

 

RAYMOND & MELANIE – RITES OF PASSAGE

MELANIE TENHAGEN
Ik ben Melanie Tenhagen, in juni ben ik 50 geworden en ik woon in mijn yurt op een prachtige plek in de natuur net op de grens van de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug.

Sinds een paar jaar ben ik bezig met overgangsrituelen in allerlei fases van het leven van de mens in mijn eigen nabije omgeving. Eerst door het overgaan van mijn vader en het begeleiden van hem naar zijn dood. Door mijn eigen overgang naar een spannende nieuwe fase in mijn leven en het doen van een vision quest in de Spaanse bergen. Door een training in het Rites of Passage werk van meisje naar vrouw en jongen naar man en het ondersteunen van dit werk. Door een vriendin die moeder werd. Door vrienden die elkaar in liefde loslieten en hun relatie wilden eren met een mooi ritueel.
Allen mocht ik een klein stukje begeleiden in hun proces in het bewust achterlaten van een periode en het verwelkomen van het nieuwe. Het wedergeboren worden.
Het is belangrijk dat dit bewust gebeurt zodat je goed kunt loslaten en je kunt bezinnen op wie je bent en waar je naartoe wilt met duidelijke intenties. Het gaat om aandacht voor het moment. Vertraging.
Overgangsrituelen zijn in onze westerse cultuur nagenoeg verdwenen. Ik voel het belang en de roep deze rituelen weer terug te brengen in de maatschappij. Omdat de rituelen vaak plaatsvinden in de natuur en op een bijzondere plek, is het ook een manier meer bewustwording te creëren over onze rol op aarde en het belang van het zijn in de natuur. Vooral voor onze kinderen maar het is in elke fase mooi en waardevol.

Ik denk aan het vieren van de eerste menstruatie voor meisjes in een kring van alle belangrijke vrouwen in haar leven, stervensbegeleiding op zielsniveau, begeleiding bij vision quests, het verwelkomen van een jonge vrouw in haar moederschap… Alles in afstemming vormgegeven met de persoon waar het om gaat.

RAYMON FRANZEL
Mijn naam is Raymond Fränzel, vader van een zoon van bijna 17 en een dochter van 13 en ik woon met mijn gezin in Zutphen.
Tot mijn 40e heb in het bedrijfsleven gewerkt en de crisisjaren 2008-2011 hebben iets in mij wakker gemaakt. Een nieuwsgierigheid naar de zin van het leven.
Een vraag die in die periode geregeld voorbij kwam was ‘waar draag IK aan bij?’ en vanuit deze vraag heb ik mijn Praktijk voor Bewustwording opgericht. Om ons zelf te herinneren wie wij ten diepste zijn.
Vanuit mijn praktijk richt ik mij op:

> Rites of Passage Nederland (een groeiend netwerk van individuen en community’s die samen gezonde overgangsrituelen voor jeugd en volwassenen terugbrengt in onze hedendaags samenleving)
> Stichting ten behoeve van Bewustwording en Natuurbehoud
> Mannen uit het bedrijfsleven
Ik heb gekozen om vanuit gezamenlijkheid mij in te zetten voor een Bewustere Wereld, voor de Aarde en onze Kinderen.
‘Let’s Wake Up, together!’

www.letswakeup.nl

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
augustus 31
Tijd:
10:00 - 17:00