Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ilse Raanhuis – Stiltedag

januari 27

S t i l t e d a g  –  Zondag 27 januari 2019 –  Vechtdal 

Gun jezelf een dag stilte

Met verschillende meditaties, waar je naar keuze aan kunt meedoen.
Op een mooie plek, midden in de bossen van het Overijsselse Vechtdal,
dichtbij het dorp Dalfsen.
Goed verzorgd met een vegetarische lunch.
Voor iedereen, met of zonder meditatie-ervaring.

“Ilse heeft een sfeer gecreëerd waarin het okay was stil te zijn. Niet te hoeven praten gaf mij eigenlijk een heerlijk gevoel van ruimte en rust in mijn geest”. 

                                                                                                                                                                                                                                                             foto: Koos Nuninga

Programma
Je bent van harte welkom op zondag 27 januari 2019. Koffie/ thee en een versnapering staan vanaf 9.30 uur voor je klaar. Er is gelegenheid om de locatie en het terrein te verkennen. Om 10.00 uur geef ik een korte uitleg van de dag, waarna de stilte ingaat. Verschillende meditaties, mindful bewegen (lichte yoga, wandelen) en rustmomenten wisselen elkaar af. Niets is verplicht; je kiest zelf of je meedoet aan een onderdeel of niet. We beëindigen de stilte om 15.30 uur. Aansluitend is er gelegenheid om nog even na te praten of juist in stilte weer weg te gaan.

De locatie, een sfeervolle locatie midden in de natuur
Deze dag wordt gehouden bij Isis Sofia, Keizersteeg 3, 7722 VB Dalfsen (https://www.isissofia.nl/). Een fijne plek midden in de bossen. Waar je ook even kunt wandelen, in de bossen of naar een meertje. Genieten van de natuur.

De lunch, een feestje voor je zintuigen!
We lunchen ook in stilte. Een (h)eerlijke vegetarische lunch wordt, deels ter plekke, klaargemaakt door Sebastiaan Alferink. Sebastiaan is kok in een restaurant gericht op circulair koken met no waste als uitgangspunt. Kijken, ruiken, proeven… de lunch is een feestje voor je zintuigen.Begeleiding
Alle oefeningen worden door mij begeleid. Ervaren trainer/coach, gecertificeerd mindfulness- en compassietrainer. Officieel erkend Zacht-werken® coach.

Kosten
59 € all-in.

Speciaal aanbod voor lezers van deze nieuwsbrief: 49 € all-in

“Een stiltedag met Ilse, echt een cadeautje! De locatie, de lunch, de fijne oefeningen door Ilse, de stilte…Alles is heerlijk aan de stiltedag. Alles kan, alles mag, maar vooral niets moet. Ilse begeleidt je op een hele prettige manier met een mooie mix van oefeningen.”

Meer info:https://www.ontwikkeljeleiderschap.nl/Stiltedag-2Heb je vragen? Of wil je graag eerst even persoonlijk contact?
Mail of bel mij gerust. ilse@ontwikkeljeleiderschap.nl of  06-20047114.

Hartelijke groet,
Ilse

Ja, ik meld mij aan voor de stiltedag zondag 27 januari 2019

Gegevens

Datum:
januari 27