Despacho ceremonie met Doña Marquesa uit Q’eros (Peru)

Een Despacho is een eeuwenoude Inca Ceremonie waarbij een offer aan Moeder Aarde wordt gemaakt dat vervolgens aan het vuur, aan het water of in de aarde geofferd wordt. Deze ceremonie is een prachtige gelegenheid om datgene wat jou niet meer dient in je leven los te laten en nieuwe energieën op je pad uit te nodigen. Maar ook om je dankbaarheid te uiten en/of gebeden voor jou en je geliefden kracht te geven.

Doña Marquesa is een krachtige jonge medicijnvrouw van de Q’ero Natie uit Peru, laatste afstammelingen van de Inca priesters. Zij komt van een lange lijn van bekende medicijnmannen en -vrouwen. Door haar tante Doña Maria is zij aangewezen als degene die de wijsheid van de Alto Mesayoq volgens Q’ero traditie zal uitdragen. In deze ceremonie zullen Peter & Alice van Terra Sacra haar assisteren en vertalen.

We nodigen iedereen uit om iets mee te nemen dat in de Despacho of aan het vuur geofferd kan worden. Denk daarbij wel aan natuurlijke materialen die niet schadelijk zijn voor Moeder Aarde. We zullen de avond afsluiten door het offeren van de Despacho aan het vuur, waarbij de deelnemers de getransformeerde energie ontvangen.

De vuurceremonie kan en mag tot later uitlopen, maar als het offer eenmaal aan het vuur is gegeven is een ieder vrij om te gaan.(verwachting rond 22.30 uur)

Locatie: Isis Sofia, Keizersteeg 3, DALFSEN Inloop vanaf 19.00 uur. De ceremonie start om 19.30 uur.
Prijs: € 35,- incl. koffie, thee en koekjes

AANMELDEN voor de despacho ceremonie graag vooraf via www.yamarei.nl

Daarnaast is er op woensdag overdag de mogelijkheid in een groepsinwijding de Mosoq Karpay te ontvangen (met maximaal 6 deelnemers). Een ieder ontvangt daarbij een persoonlijke despacho die in een gezamenlijk vuur wordt verbrand. Deze inwijding kost €125,- pp (i.p.v. €225,- de normale prijs voor Mosoq Karpay individueel). Deelnemers van de groepsinwijding ontvangen ook €10,- korting op de despacho ceremonie in de avond.
Het is ook mogelijk een individuele helingsessie of inwijding te ontvangen.
Voor informatie over of aanmelden voor een inwijding of individuele helingsessie kun je een mail sturen naar alice@terrasacra.net
Zie ook: www.terrasacra.net